22 ago 2017, 23:59

Не знам 

  Poesía » Otra
533 0 2

Не знам

Не знам защо се чувстваме обрани?

Сълзите плахо все напират в нашите очи.

Над нас кръжат огладнели черни врани,

всеки с душата си мълчи, мълчи.

Не можем гордо и главите да изправим,

в сърцата болката натрупваме с дни.

Като зверове един от друг приятели се вардим,

не търсим в сърцата и душите кривини.

Не знам душите на къде ни водят?

До гроб ще носим болката в нашите сърца.

Пътища безброй в живота ще пребродим,

дано изгреят нашите слънца.

 

В.Й. 19.08.2017г.

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??