27 ene 2007, 1:00

Не знам 

  Poesía
545 0 6



Как се забравят
очите невиждани,
мечтите несбъднати.
Почувствани знаци,
милвани със сърцето.
Как се забравят
сълзи нецелунати,
ръце непосрещнати.
Предчувствани спомени,
дарени от небето.
Как се забравят
думи неказани,
погледи неукротени.
Погалени вълни,
изтръгнати от морето.

Как...

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??