10 dic 2021, 22:06

Не знам как да ти го кажа 

  Poesía » De amor
1229 1 0

Не знам как да ти го кажа,
нямам думи да го опиша,
с топлината на тялото ми искам да го усетиш,
с ласките ми искам да го почувстваш,
а с целувките ми да го повярваш,
ти си цветът в моя живот,
необикновенно е всичко между нас,
не мога да спра да мисля за теб, дори и нас сън,
ако продължим така, ти ще бъдеш майката на моите деца,
няма да те оставя да си тръгнеш,
няма да те оставя и за миг без себе си,
искам да те направя щастлива отвътре,
и винаги да бъдеш засмяно цвете,
ти си най-ярката светлинка на елхата,
ти си най-красива играчка на елхата,
ти ме изпълваш с надежда за бъдещето,
ти си песента в ума ми, която не искам да спира,
ти си уханието, което всеки ден искам да усетя,
ти си топлината, която винаги съм искал,
повярвай го, да това си ти, лъчеразно цвете, 
което ме радва всеки ден...

© Лъв Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??