10 dic 2008, 9:47

Нечовекът изкрещя с куршумите си (R.I.P. John Lennon) 

  Poesía
515 0 5


"Before you cross the street,
Take my hand,
Life is just what happens to you,
While you are busy making other plans"
John Lennon


Нечовекът изкрещя с куршумите си

и уби най-големия някой

а ние безсилни пред думите

седим в домовете си и чакаме

 

Сега когато от топлото като камина

пращене

от плочата плаче китара

и времето

показва кой кой е

и годините минават

ние помним

 

безпорядък в главите ни

и гняв в сърцата ни

болни като бесни кучета

дано да има кой да ни накаже

 

защото имаме още кръстове

и желание още човеци да разпъваме

 

09.12.2008

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??