Имам голяма нужда да те видя.
Ще те чакам тук, свита и безмълвна...
Ела, имам много да ти споделя -
липсваш ми, от болка душата се пръсва.
Приятел си, половин роднина,
доказал си го неведнъж.
Не се губи в лудия бяг на времето,
годините летят, а теб те няма още.
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados