Пясъчният часовник на вечерта не лъже
и тя ще отиде без мен във своя си свят
на пумпали, които никой не е спрял.
Напълно е реална и казва, че вижда
моята невинност, нарича ме Господин.
Тя е на двадесет и една, дръзка е като дете
и може да ме разсмее както си поиска.
Има дълга червеникава коса и когато започне
да танцува, кара бялото в очите ми
да свети...
Ако е вярно, че за всяка уста има стратегия,
то аз съм самата неувереност,
като сняг без календар или едно сладко
изобилие от захар, което те е страх да започнеш.
Снизходителен подслонен бриз
ни подканва да опитаме Света,
една игра с невидими звънчета, която
къса всеки дъх.
Роклята ѝ се развява като малко знаме -
на два пъти -
на тръгване,
А нощта на това пристанище свършва
във върха си от чезнеща тъмнина.
"Да не мислим за това" - ми каза,
Аз вярвам в любовта, си мисля,
отговарям само с
"Да"
© brmrm Todos los derechos reservados