Недей разкъсва тихите ми залези,
така спокойно е без теб.
Не разбуждай викове в сърцето ми.
Спри! И не мисли за мен!
Недей посягай към душата ми,
горчив пелин е днес.
Не ме раздирай от противоречия.
Пазих те! Тъй дълго те копнях!
Недей сега без време се завръща
с поредните илюзии в ръка.
Едно "Обичам те" не струва нищо.
Забрави ли! Ти плю в жарта!
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados
Браво, Здравче!