26.02.2009 г., 11:50 ч.

Недей 

  Поезия
623 0 7

Недей разкъсва тихите ми залези,

така спокойно е без теб.

Не разбуждай викове в сърцето ми.

Спри! И не мисли за мен!



 

Недей посягай към душата ми,

горчив пелин е днес.

Не ме раздирай от противоречия.

Пазих те! Тъй дълго те копнях!



 

Недей сега без време се завръща

с поредните илюзии в ръка.

Едно "Обичам те" не струва нищо.

Забрави ли! Ти плю в жарта!

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??