Аеродрумът на сърцето ми
не искаше да знае
защо идваш непредвидено.
Той пазеше място
за друг кораб ,
приземил се отдавна
непоправимо далече.
Но прие теб - непознатия,
неочакван, неизвестен.
Решиш ли някога
да поемеш отново
към дълбокия космос,
не се измъквай
с изключени светлини.
Аеродрумът на сърцето ми
не го заслужава.
© Светличка Todos los derechos reservados
Радвам се също,че хареса Нук , на едни приятели е, много е красив.