28 may 2008, 15:48

Недей ме пита 

  Poesía » De amor
957 0 27


С н и м к а ...


Недей ме пита
кой до мен заспива
и как във нощите се будя сам-сама.
В съня си ще съм твойта самодива,
затворила последната врата.

Заспиваш ли?
Не мисля, че ще можеш.
Не си дочел последното писмо.
Целувчено ръката си да сложиш
до подписа на моето клеймо.

Луната ли?
Търкаля се в небето.
Уморена е и ляга да поспи.
Във сивите отблясъци, където
изгубихме се някъде преди!

Недей ме пита
искам ли те още.
Всяка нощ сънувам те до мен.
Съшиваш булото на тъжните ми нощи
и нежно ме завиваш със сатен!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??