8 dic 2009, 12:47

Недей ме слуша! 

  Poesía » De amor
560 0 0

Не трябва тъй неустоимо  да ме гледаш,
очите ми игриви дяволчета стават,
издайнически в сговор засияват!
Не трябва да ме галиш тъй ефирно,
стихийни водопади
тръпнещо попиват  в кожата ми!
Не трябва  тъй изкусно ти да ме целуваш ,
разтърсващо пробягват 
светкавици по тялото ми!
Не трябва да ме мислиш постоянно,
на тайна среща си поканен
всяка вечер в съня ми!
Не трябва да ме искаш замечтано,
сърцето разтуптяно 
огньове го горят лудешки!
Не трябва ти да ме обичаш лудо,
душата притаена на рамото ти спи,
миг-вечност с теб дочакала!
- Не трябва... но ти недей, недей ме слуша!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??