18 may 2014, 11:20

Неделя 

  Poesía » De amor
704 0 1

Неделя е сутрин,

щастливо усмихване.

Тиха въздишка,

нежност за двама.

Неделя е сутрин,

кротко разресване.

В мъжки ръце -

коса разпиляна. 

 

 

© Галя Кутулева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??