18.05.2014 г., 11:20 ч.

Неделя 

  Поезия » Любовна
698 0 1

Неделя е сутрин,

щастливо усмихване.

Тиха въздишка,

нежност за двама.

Неделя е сутрин,

кротко разресване.

В мъжки ръце -

коса разпиляна. 

 

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??