10 dic 2022, 17:37  

Недочетени редове 

  Poesía
258 1 1

 Неоформени рими

господстват в ума ми,

нежелани персони

се лашкат край мен,

недописано крими

пораждат в съня ми,

недопети шансони 

звучат в моя ден!

 

 Непостигнати цели

не изглеждат красиво,

недошепнати клюки 

не творят новина!

Необтегнати струни

музицират фалшиво,

незапалени свещи 

не блестят в светлина!

 

 Непрескочени ями

са по пътя на всеки!

Непонятно изкуство - 

не приемаш готов!

Недочетени драми

не формират човеци!

Неотвърнати  чувства  - 

не пораждат Любов!

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вечното, господстващо НЕ, което ни спира да бъдем това, което е заложено в нас!
    Дочетох редовете ти и прибрах светулките, които открих в тях!
Propuestas
: ??:??