29 sept 2013, 12:55

Недостатъчност 

  Poesía » Otra
682 0 7

Нощта пресъхна като стара локва,
удобно приютила шепа страсти.
Пулсира изгрев на петна по цокъла
и под клепачите коварно дращи.

Ленив котак се хили от перваза -
позната ситуация. Природна.
Презряла роза прокърви във вазата
преди да падне мъртва върху пода.

Ръцете им са като непознати,
заровили страстта си гузно в здрача.
Когато вън деня възкръсна златен,
една любов умря от недостатъчност.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??