Вървях по улиците сиви.
Не срещах никого, вървях все сам!
Вървях, препъвах се в промили.
Къде бях, даже не съм знал!
Усетих полъха на нещо чисто!
Какво е, откъде ли произлиза?
Не бе със сигурност от мен!
Или кирливата ми ,мръсна риза..
Не е от тук, нали?
Ухае нещо свежо, чак е недостъпно!
По сивия паваж, дали?
Следите си остави ти ,във мокри стъпки!
Така те следвах - устремен!
Незнаен, непотребен и опорочен!
Така се запознах със теб,
Така ти не се запозна със мен!
Притихнал, пепеляв, сломен,
сега си сбирам перушините.
За да дочакам пак пореден ден,
А ти остана недокосната смокиня!
© Просто Някой Todos los derechos reservados