29 abr 2013, 17:57

Него 

  Poesía » De amor
556 0 0

Всеки в живота си има ,,НЕГО,,
всеки, който чете това се сеща за ,,НЕГО,,
всеки мисли за ,,НЕГО,,.

,,НЕГО,, Кой ли е това?
Мъж, облечен в доспехи,
принцът на бял кон?
Да, това е той... за теб това е той
Принцът, който чакаш,
принцът, който единствен може да те заведе в рая.
Принцът, с който денят минава като кратък дъжд,
като летен полъх,
като лястовица,
като песен.

Мъжът от мечтите ти, това е той.
Мислиш за него, но той съществува ли?
Смяташ, че си го намерила, но така ли е?
Той ли е този, който толкова си чакала?
Знаеш ли какво, щастлива ли си?
Чувстваш ли дните с него, сякаш че минават като кратък дъжд,
като летен полъх,
като лястовица,
като песен?
Ако да, значи това е той,
животът е пред теб, тук и сега - бъди щастлива, ти си намерила ,,НЕГО,,.

© Поли Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??