Повя нехайно, на шега,
а скъса нишките на
цялата Вселена.
Подобно мъртви
есенни листа, отрони
спомени безценни.
Помете с хладен дъх така,
че всичко без остатък,
смрази и разпиля.
Пося снежинки в тъмната коса,
изкиска се ехидно и...
някъде се запиля.
© Стела Флорова Todos los derechos reservados