22.01.2007 г., 1:05 ч.

нехайно 

  Поезия
762 0 3

Повя нехайно, на шега,
а скъса нишките на
цялата Вселена.

Подобно мъртви
есенни листа, отрони
спомени безценни.

Помете с хладен дъх така,
че всичко без остатък,
смрази и разпиля.

Пося снежинки в тъмната коса,
изкиска се ехидно и...
някъде се запиля.

© Стела Флорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??