11 dic 2007, 9:20

Неистова жажда 

  Poesía
584 0 5

Ронлива почва,
гореща земя,
изсъхнала локва,
жадни поля!

Листо изгоряло,
под силното слънце,
и времето спряло,
под сухото небе!

Утрини знойни,
размити същества,
лъчи поройни -
жажда неистова!

И всички са гладни,
търсещи сянката,
за дъжд жадни,
търсещи влагата!

© Зори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??