9 oct 2007, 21:35

Неизбродени пътеки 

  Poesía
1048 0 15
Неизбродени пътеки.
Неизпята тишина.

Слънчев смях във детски шепи -
сноп небесна светлина.

Стръкче болка и надежда.
Неизплакана сълза.

Недостигната безбрежност.
Недокосната звезда.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??