Oct 9, 2007, 9:35 PM

Неизбродени пътеки 

  Poetry
1045 0 15
Неизбродени пътеки.
Неизпята тишина.

Слънчев смях във детски шепи -
сноп небесна светлина.

Стръкче болка и надежда.
Неизплакана сълза.

Недостигната безбрежност.
Недокосната звезда.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??