12 sept 2005, 18:11

Неизказано признание 

  Poesía
808 0 0
                               Неизказано признание
Тъга......
отминаваща болка,
      парещи сълзи,
  забравен смях,
              разкъсани мечти ....
                           припомняйки си болката на раздяла
                        с лъжа красива за нова среща,
                      накарала мечтите ми да възкръснат ,
                    взирайки се в очите ти безмълвни,.........
            
                        а моите пламтящи със сълзи,
                                     напиращи от болка и съжаление......

                ОБИКНАХ ТЕ,АЛА НЕ НАМЕРИХ НАЧИН ДА ТИ ГО ПРИЗНАЯ

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??