31 jul 2019, 23:16  

Неизречени думи 

  Poesía » De amor
1044 2 7

Тежат ми неизречените думи

и раните на тайната болят,

а в тишината топла помежду ни

аз все по-често търся брод и път...

 

по който Спомените да препуснат,

развяли гриви – шарени мечти,

със колесницата на мигове пропуснати

към залеза на моите сълзи...

 

Ще хвърля неизрчените думи

във огъня на своята вина

и пламъкът му ще ти каже всичко,

което премълчавам аз сега...

 

https://www.youtube.com/watch?v=m9gyu4SYFcM

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??