17 ene 2007, 13:12

Нежна за теб 

  Poesía
1185 0 7
За тебе винаги ще бъда нежна,
думи мили всe ще ти шептя,
дори навън да е картина белоснежна,
пред себе си ще виждаш само пролет и цветя.

Сърцето ти с милувки аз ще стопля,
че то премръзнало е в този ден,
с целувки устните ти ще затопля,
за да се усмихнат те за мен.

Косите с длани ще погаля,
снега да се стопи от тях,
повярвай ми,за тебе чудо ще направя,
за да чуя само твоя смях.

А ти недей да правиш нищо,
не искам даже жест един,
ще раздавам себе си,реших го,
за щастието на човека си любим.

© Дидка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??