3 nov 2010, 13:30

Нежно 

  Poesía » De amor
1266 0 6

Нежно

 

 

 

 

Силно те прегръщам...

нежно те целувам.

Поглеждам те в очите...

косите ти милувам.

Обичам те, разбра ли?!

Обичам те и зная!

С теб започва всичко...

след тебе идва краят!

© Юнеско Чомски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??