3.11.2010 г., 13:30 ч.

Нежно 

  Поезия » Любовна
1245 0 6

Нежно

 

 

 

 

Силно те прегръщам...

нежно те целувам.

Поглеждам те в очите...

косите ти милувам.

Обичам те, разбра ли?!

Обичам те и зная!

С теб започва всичко...

след тебе идва краят!

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??