2 may 2020, 11:04

Нежност 

  Poesía » De amor
557 0 1

Най-красива си на света,

нежност топли ми сърцето,

затуй искам да полетя

към теб като птица в небето.

 

Да разперя криле волно,

на теб аз да кацна,

че в душа има нещо болно,

а ти си тъй прекрасна.

 

Само трепетът нежен него лекува,

лекува с вълшебство, с чар,

истинската любов се не купува,

от Бога е тя дар...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, така е, Георги, любовта наистина е дар от Бога, предшествана често пъти от страдания! Поздравления!
Propuestas
: ??:??