7 nov 2008, 22:08

Нежност! 

  Poesía
1097 0 2

Нежност! 

 

 

Красива песен пеят днес звездите

и пълнят с нежност нашите сърца.

Блещука огнен пламък във очите,

потрепва кротко в нас днес любовта.

Дали си сън или реалност сляпа,

дали си мит, легенда или фалш.

Не зная днес, но знам, че непозната

от чувство странно в миг потрепвам аз.

Дали си спомен, или си надежда.

Ти мой дали си, или още чужд.

Кажи защо душата ме повежда

по пътя към загубената пустош?!

Не искам болка скрита да ме чака,

но искам с нежност ти да ме цениш,

да ме целунеш сладинко във мрака,

а после с трепет да ме изгориш.

 

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??