30 oct 2011, 17:39

Нежност 

  Poesía » De amor
691 0 0

 

 

Вятърът на ухо ти шепти,

изрича вълшебни слова.

Гали те със своите шепи

и ти загатва за дума една.

 

 Не вятърът ти нашепна,
 не вятърът те погали
и не той те посрещна,
и любовта той запали!

 

„Нежност” - нашепва ти той

или поне ти усещаш това,
 като те погледне с погледа свой
и изрече заветните слова!

© Диана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??