Нежността
Нежността е като докосване
с върха на пръстите.
Взривило се в стих.
Нежността е излъчване,
оставящо без дъх.
Притихнала импресия.
Късче наслада,
опарващо дните ни
и изстиналите нощи.
Споделена сълза,
проронила се в обич.
Болка и копнеж.
И желание и страст.
Това е нежност...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados