Нека да те има!
В спомена, в бъдещето
и във всеки ден и час.
Това си ти за мен.
Нека да те има!
Във времето отминало,
забравил за откраднатия миг,
затуй да се скрием за ден.
Нека да те има!
Макар забравил за тръпката,
да отлитнем за ден, за два
далеко от досадите в деня.
Нека да те има!
Като позабравения шлагер
от изтърканата плоча
на забравения грамофон.
Нека да те има!
Макар забравен миг,
изтъркан от деня,
от навика да съм до теб!
18.06.2013 год.
© Елена Todos los derechos reservados
Благодаря ти Валентин за хубавото пожелание!