7 dic 2006, 11:15

Нека любовта да победи 

  Poesía
757 0 0
Разбери, че много те обичам
и всичко свое аз на теб обричам!
За това те моля, мили,
да страдам повече аз нямам сили!
Обичай ме така и ти
и нека любовта да победи!!!

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??