Dec 7, 2006, 11:15 AM

Нека любовта да победи 

  Poetry
756 0 0
Разбери, че много те обичам
и всичко свое аз на теб обричам!
За това те моля, мили,
да страдам повече аз нямам сили!
Обичай ме така и ти
и нека любовта да победи!!!

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??