Навън вали,
а в стаята е тихо,
до мен си ти
и всяка капка дъжд
шепти любов
и нежно се преплитат
в омаен танц
една жена и мъж.
Навън вали
и всеки дъжд ме връща
при теб, любов,
дарила ми криле,
усмихвам се
и топло те прегръщам,
и моля се -
дано дъждът не спре.
© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados