6 may 2006, 12:36

Нека по-добре боли 

  Poesía
736 0 2

На розата всичките бодли вземи,
във шепа ледено корава
и после с длан ме погали.
Благодаря ти, макар че само
кръв оставяш.
Но нека, нека по-добре, боли,
вместо да энам, че ме эабравяш.

© Биляна Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??