6 мая 2006 г., 12:36

Нека по-добре боли 

  Поэзия
828 0 2

На розата всичките бодли вземи,
във шепа ледено корава
и после с длан ме погали.
Благодаря ти, макар че само
кръв оставяш.
Но нека, нека по-добре, боли,
вместо да энам, че ме эабравяш.

© Биляна Банова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??