31 ago 2007, 19:39

Нека вечно 

  Poesía
566 0 3
Твоите очи- звездици
пак отправяш ти към мен,
смееш се, а в тях искрици
там блещукат ден след ден.

Нежно с устни ти ме галиш
и прегръщаш ме сега,
със целувки в мене палиш
буен огън на страстта.

И "Обичам те!" прошепваш,
знай, обичам те и аз,
нека вечно да потрепваш
с мен в любов и дива страст!

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??