30 jun 2007, 9:50

НЕНАПИСАНО 

  Poesía
673 0 6

НЕНАПИСАНО

В мен има още нещо ненаписано.

Било то с думи или жестове.

Седи дълбоко скрито, слисано.

Страхува се да се подложи и на тестове.

Седи си в топлата обвивка.

Чака само случай да излезе.

Чувството, на обичта орисано,

само се показва и се плези.

Опитвам се да го напиша.

Опитвам да го дам на някого…

На него му топло вътре и си диша

спомени, отминали, забравени…

Оставих го преди години

да се крие вътре в мене.

Когато кривотията му мине,

то самичко ще излезе…

24. 06. 2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??