НЕНАПИСАНО
В мен има още нещо ненаписано.
Било то с думи или жестове.
Седи дълбоко скрито, слисано.
Страхува се да се подложи и на тестове.
Седи си в топлата обвивка.
Чака само случай да излезе.
Чувството, на обичта орисано,
само се показва и се плези.
Опитвам се да го напиша.
Опитвам да го дам на някого…
На него му топло вътре и си диша
спомени, отминали, забравени…
Оставих го преди години
да се крие вътре в мене.
Когато кривотията му мине,
то самичко ще излезе…
24. 06. 2007
© Мириам Все права защищены