23 feb 2007, 12:16

Необратимото 

  Poesía
951 1 5
Прости ми! Пред теб ще застана.
Прости ме или накажи.
Знам, тежка е подлата рана
и знам, че и теб те боли.

Аз искам да върна дълга си
за всичкото, дето ти взех.
Докрай да изплащам греха си,
че с него и тебе проклех.

Вината си как да изкупя?
Тази грешка до мене лежи.
Очите с ръце да захлупя -
тя тегне на мойте гърди.

© Борислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??