Без души е светът,
в плътта проникна грехът.
В лицата замръзна смехът,
тихи гласове крещят, крещят.
Наоколо зло пълзи,
спомени броим на пръст.
Времето затваря всички очи -
отваря врата на неочаквана смърт.
Милан Милев
21.07.09
© Милан Милев Todos los derechos reservados