Aug 21, 2009, 11:03 PM

Неочаквана смърт 

  Poetry
449 0 1


Без души е светът,
в плътта проникна грехът.
В лицата замръзна смехът,
тихи гласове крещят, крещят.

Наоколо зло пълзи,
спомени броим на пръст.
Времето затваря всички очи -
отваря врата на неочаквана смърт.

 

 


  Милан Милев
  21.07.09



© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страшничко звучи!Като някакво зловещо пророчество, но стихът ти е хубав и силен щом така въздейства!Поздрав!
Random works
: ??:??