21 nov 2017, 15:41

Неочаквана среща 

  Poesía
207 0 0

Останахме с болката сами,
среща на четири очи.
Изживява се, там няма помощ, 
тя не може да се сподели. 
Съчувствието не я лекува, 
само волята, натясно я държи.
Преследвахме се,
дебнехме се неотлъчно.
Гледахме се право в очите,
докато текнаха сълзи,
после и се подиграх,
това за нея беше крах,
...до следващия път...

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??