18 jun 2009, 15:51  

Неориентирана… 

  Poesía » Otra
514 0 1

Изгубена в пространството и мислите,

аз спрях за миг да си почина.

Огледах се наоколо – сред нищото,

и видях преследващи ме сенки…

Глупост човешка бях допуснала

и миналото си бях унищожила.

 

И сега вървя по тази пътека,

още неориентирана…

и се чудя с бъдещето си какво да правя…

Ще имам ли сили да се променя…

или ще остана сред сенките и пустоща…

 

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??