Jun 18, 2009, 3:51 PM  

Неориентирана… 

  Poetry » Other
513 0 1

Изгубена в пространството и мислите,

аз спрях за миг да си почина.

Огледах се наоколо – сред нищото,

и видях преследващи ме сенки…

Глупост човешка бях допуснала

и миналото си бях унищожила.

 

И сега вървя по тази пътека,

още неориентирана…

и се чудя с бъдещето си какво да правя…

Ще имам ли сили да се променя…

или ще остана сред сенките и пустоща…

 

© Кристияна Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??