Неосъществена среща
Копнежност, нереалност, блян,
лутания и надежност плаха,
стъпки светлина по здрач,
сънища през тайнственост и грях...
Очакване, съмнения, вина,
въздишка, облекчение... антракт...
Бездомна болка, стръмен бряг,
заключено безвремие и... страх!
© Пепи Todos los derechos reservados