2 may 2009, 17:02

Неозаглавено 

  Poesía » De amor
593 0 2

И ето пролет пак пристигна,
а с нея и новите копнежи.
Очите ни с усмивка видна,
изпълнени са пак с надежди.

 

Сякаш беше вчера,
когато аз открих те...
Сякаш снощи на вечеря,
звездите преброихме...

Ще запомня аз моментите,
когато по пътеката вървяхме...
Ще запомня аз моментите,
които заедно с тебе преживяхме!!!

(С посвещение...)

© Едно Момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??