Той е скрита усмивка вътре в сърцето,
тайно оръжие, спотаена тъга.
Той е мъжът, с който направи
първите крачки във Любовта.
"Обичам те" - той така не ù каза,
но огън запали, сърцето взриви,
непразна от обич, тъй я остави,
"Обичам те" всъщност всичко
Крещи!
© Гъсеница Todos los derechos reservados