10.06.2015 г., 19:46 ч.

Непразна 

  Поезия » Любовна
463 1 3

Той е скрита усмивка вътре в сърцето,

тайно оръжие, спотаена тъга.

Той е мъжът, с който направи

първите крачки във Любовта.

 

"Обичам те" - той така не ù каза,

но огън запали, сърцето взриви,

непразна от обич, тъй я остави,

"Обичам те" всъщност всичко

Крещи!

 

 

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??